Digitale producten en downloads

E-BOOK + oefeningen - Doorheen triggers en de weg naar veiligheid

Werkbundel: Doorheen triggers, veiligheidsplan en emotieregulatie.

Een handige bundel van maar liefst 34 pagina's waarin je tijdens jouw herstelproces ondersteuning hebt om af te zakken wanneer je een emotionele flashback hebt.  Het ondersteunen in kennis rond copingmechanismen, gezonde en ongezonde copingmechanismen en het aanleren van verschillende copingvaardigheden.

 

Een E-book met oefeningen, grondingsoefeningen alsook het werken met je innerlijke criticus, het leren afdalen naar je lichaam en je noden verkennen op jouw tempo.

Het helpt je in jouw eigen proces om jouw emoties en sensaties van je lichaam te onderzoeken, in kaart te brengen van jouw noden maar ook jouw triggers. 

Specificaties: E-book met oefeningen, triggerplan, innerlijke criticus en mindfullness oefeningen.

Prijs: 6€

 

Gratis downloads

Ontdek je hechtingsstijl : gratis download en zelftest

Welkom bij onze gratis download van hechtingsstijlen en patronen! Deze waardevolle bron biedt inzicht in hoe hechtingsstijlen van invloed kunnen zijn op je relaties, gedrag en emoties. Met onze bijbehorende kleine zelftest kun je snel en eenvoudig ontdekken welke hechtingsstijl het beste bij jou past.

Wat zijn hechtingsstijlen en waarom zijn ze belangrijk?

Hechtingsstijlen verwijzen naar de manier waarop we emotioneel verbonden zijn met anderen, gevormd door onze ervaringen in onze vroege kinderjaren. Deze hechtingsstijlen hebben een diepgaande invloed op hoe we relaties aangaan, onderhouden en ervaren gedurende ons hele leven.

Hoe werkt het?

Door onze gratis download te gebruiken, krijg je toegang tot nuttige informatie over de vier belangrijkste hechtingsstijlen: veilig, vermijdend, angstig-ambivalent en gedesorganiseerd. Je leert over de kenmerken van elke stijl, hoe ze ontstaan en hoe ze van invloed kunnen zijn op je relaties.

Daarnaast bieden we een kleine zelftest aan waarmee je kunt ontdekken welke hechtingsstijl het beste bij jou past. De test is snel en eenvoudig, en kan je helpen om meer inzicht te krijgen in jezelf en je relaties.

Waarom is het belangrijk om je hechtingsstijl te begrijpen?

Het begrijpen van je hechtingsstijl kan je helpen om beter te begrijpen waarom je bepaalde patronen in je relaties ervaart, zoals verlatingsangst, bindingsangst of moeite met intimiteit. Het kan ook dienen als een krachtig hulpmiddel voor zelfreflectie en groei, waardoor je in staat bent om gezondere relaties op te bouwen en te onderhouden.

Download nu gratis en begin je reis naar zelfontdekking!

Klik hieronder om onze gratis download van hechtingsstijlen en patronen te ontvangen, inclusief de bijbehorende kleine zelftest. Begin vandaag nog je reis naar een dieper begrip van jezelf en je relaties!

Voor verdere vragen of ondersteuning, neem gerust contact met ons op. We staan ​​klaar om je te helpen op je reis naar zelfontdekking en groei.

Let op: Deze gratis download en zelftest zijn bedoeld voor educatieve doeleinden en bieden geen vervanging voor professionele therapie of begeleiding.

E-book hechtingsstijl, trauma en patronen
PDF – 4,5 MB 65 downloads